Часовниците Huawei Watch 3 получават циферблат с подписа на Робърт Левандовски

Часовниците Huawei Watch 3 получават циферблат с подписа на Робърт Левандовски

Футболното лято е в разгара си, така че не е изненадващо, че Huawei е решила да си партнира с Робърт Левандовски, който от години е сред посланиците на марката в редица европейски страни. Този път става дума за дизайн на ексклузивен циферблат за новите смарт часовници Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro. Тяхната глобална премиера беше на 2 юни, а на българския пазар ще се появят на 12 юли.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Циферблатът с подписа на Робърт Левандовски ще бъде достъпен за Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro в момента на тяхната премиера. Дизайнът е изчистен и така отразява класата на звездата, а черния фон подхожда на всеки стил. Както е видно добавени са подписът на Левандовски и знаковите инициали RL9.

Ако искате да създадете собствен циферблат за смарт часовник можете да се включите в новото издание на Huawei Next Design Awards. Глобалният конкурс включва 7 категории за дизайн, а една от тях е посветена именно на циферблатите. Наградният фонд е 200 000 долара плюс възможност да се появите в официалното приложение Huawei Themes и да монетизирате труда си.

 • Нека малко да го стимулираме :)
  Боби13
 • Липсва препинателен знак, пак не е завършено изречение. :D
  radko89
 • Невероятен успех на Авантата :) Написа правилно дума :)
  Боби13
 • Буквар
  avanteex
 • Може да не харесваш, дори мразиш Марадона като човек, но няма начин да му се отрекат невероятните футболни умения!
  Боби13
 • Брей, тия извратеняци вече нямат граници. Аз Левандовски го мразя и в червата си, те ще ми предлагат да му гледам подписа по цял ден. Другия дето ненавиждам е Марадона - разплул се наркоман и алкохолик, но понеже аржентинците нямат нищичко с което да се гордеят, се гордеят с това нищожество, което дава лош пример на младите момчета-футболистчета. Марадона умря сравнително млад. Пеле е друго нещо, на 80 години е, но се държи с достойнство, големите пари не го главозамаяха.
  Nik21
 • Бихте ли споделил нещо повече за бъговете при Harmony?
  Боби13
 • Това хубаво или лошо е. Що за безвкусица. Те да гледат да си махнат бъговете от хармония, че часовник за 1000лв не знам кой ще плати. Да Apple толкова струват но това е марка до като Huawei е китайка
  dani1974