Детайли за HTC Endeavour C2, вероятен наследник на One X

Детайли за HTC Endeavour C2, вероятен наследник на One X
Информация за бъдещите продуктови планове на HTC вече започна да се промъква в интернет, а последните слухове подсказват, че пазарната премиера на новите устройства може би не е чак толкова далеч. Английският сайт Stuff.tv твърди, че е получил информация от свой източник в Тайван, според която наследникът на One X носи кодовото име Endeavour C2 (One X се казваше Endeavour), ще разполага с четириядрен процесор с работна честота 1,7GHz, ще има подобрена батерия и нов цвят на корпуса и ще се предлага в комбинация със слушалки UrBeats - последното, въпреки че преди време HTC реши да не добавя такива слушалки към устройствата си, за да запази цената им по-ниска.

Сайтът твърди още, че дизайнът на смартфона ще бъде близък до този нa One X, който вече успя да ни спечели, а това ще позволи съвместимост със съществуващите аксесоари. Сред софтуерните характеристики се очакват технологията ClearVoice за подобряване на качеството на звука при разговор и приложението HTC Watch 2 за достъп до разнообразно видеосъдържание. Пазарната премиера на смартфона в Англия се очаква преди или на 1 октомври, което ни кара да мислим, че официалното представяне може да бъде в началото на септември. Освен това предполагаме, че HTC ще се опита да изпревари анонса на iPhone 5.

http://www.stuff.tv/news/phone/rumour-mill/exclusive-%E2%80%93-htc-endeavour-c2-leak-spills-the-specs-on-the-one-x-successor

  • тия почнаха като финландците, през 2 седмици нови 5 модела :D
    TURL