DJI Mavic Mini е лек и способен

DJI Mavic Mini е лек и способен

Най-новият дрон на DJI тежи само 249 грама, което означава, че попада под максималното тегло, за което на много места се изисква регистрация. Устройството се нарича Mavic Mini и освен компактни размери има достъпна цена и изобилие от възможности, които правят въздушната фотография достъпна за всеки. Моделът има максимален обхват 4 км и може да лети 30 минути с един заряд на батерията, което е впечатляващо за толкова малко устройство.

Добавени са GPS и сензори за прецизно реене във въздуха и стабилен полет, а камерата с резолюция 12МР и гимбал може да заснема 2.7K (2720х1530) видео при 30fps или full HD при 60fps. Максималният битрейт е 40Mbps. Дронът не разполага с възможностите за избягване на препятствия и следене на обекти, които са включени в по-скъпите модели на DJI, но все пак включва няколко режима за полет, така че да получите интересни кадри.

Mavic Mini ще се продава от 11 ноември и е наличен в два варианта. Стандартното издание с контролер, една батерия, допълнителни перки и други аксесоари е на цена 399 евро, а за 499 евро можете да вземете комплект с калъф, три батерии, три комплекта перки и 360-градусова предпазна клетка.

Източник: DJI

Оферти на деня