Догодина Sony Mobile ще заложи на четириядрени процесори

Догодина Sony Mobile ще заложи на четириядрени процесори
Следващата година изглежда ни очакват интересни смартфони от висок клас от Sony, тъй като компанията възнамерява да започне да използва в тях четириядрени процесори като Qualcomm Snapdragon S4 (APQ8064 и MDM9615 с графичен ускорител Adreno 320. Засега това е слух, който се базира на информация, открита от японски блог в сайта на приложението за тестове AnTuTu и в UAProf профил. Според нея от следващата година Sony Mobile се кани да промени и начина, по който именува моделите си и вместо досегашния формат ST/MT/LT ще се приеме нов с 5 символа.

Според японския сайт Blog of Mobile, топмодел на Sony Mobile за 2013 г. ще е устройство с кодовото име Odin и номер C650X. C660X Yuga също очакваме да е смартфон от висок клас, но с различен дизайн. И двата телефона ще са с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 с честота 1,5GHz и според данните от AnTuTu и UAProf профила засега работят с Android 4.1. Повече информация засега няма, но с приближаването на мобилния конгрес очакваме онлайн да се появят повече детайли.

http://www.xperiablog.net/2012/10/12/sony-c660x-yuga-unveiled-in-benchmark/

Ново
В сайта на тестовия софтуер NenaMark се появиха още детайли за C660X Yuga. От тях става ясно, че устройството ще има дисплей с резолюция 1920 x 1080 пиксела, който не е изключено да е с диагонал 5".

http://www.xperiablog.net/2012/10/14/benchmark-confirms-1080p-display-for-sony-c660x-yuga/

 • А иначе ако може и аз ще прасна Чарлийз само ми кажи как и беше телефона, че аз някъде го загубих
  GSMaster
 • Смятам, че ще залагат на 8 ядрен процесор със още 2 виртуални ядра общо 10 ядра мн яко
  GSMaster
 • Изостават само със 2 годинки самунг и htc вече са на друга вълна смятай на какво ще залагат те.
  sparxxx
 • Те както са тръгнали, по-мощен телефон от лаптопа ми ще извадят...:D
  Kevin_ss
 • http://news.softpedia.com/news/Specs-of-Sony-s-C650X-Odin-Flagship-Phone-Emerge-298578.shtml
  more_bg
 • [Quote]И аз догодина ще плющя Чарлийз Терон.......пак(yes) [/Quote] Ааааа и аз искам да я прасна Чарлийз Терон,уникална е! Относно новината,не ме изненадва,то е ясно,че поичти всички големи производители ще пуснат модел със този процесор!
  t1ri