Документ може би потвърждава, че Samsung Galaxy S IV ще има 5" 1080р дисплей

Документ може би потвърждава, че Samsung Galaxy S IV ще има 5
В края на миналата седмица публикувахме информация, свързана с евентуалната премиера на Galaxy S IV, но това не е всичко около телефона за момента. От AnandTech са успели да видят по време на CES 2013 изображение с плановете на Samsung за мобилни AMOLED дисплеи, което може би осигурява някои детайли за следващия супертелефон на корейската компания.

В секцията, в която пише HD, са екраните на Galaxy S III и Galaxy Note II, а в последната колона се намира информацията за fullHD екран, който не е изключено да намери място в Galaxy S IV. В такъв случай излиза, че телефонът ще разполага с 4,99" дисплей с пълна HD резолюция (1080р) и гъстота на пикселите от 440 ppi. Според материалите на AnandTech панелът ще се появи до края на първото тримесечие, което съвпада и с последното, което четохме по темата за премиерата на телефона.

http://www.anandtech.com/show/6645/a-look-at-samsungs-curved-smartphone-concept-and-499inch-1080p-amoled-display

  • Дам уникално са и не е случайно в Южна Корея се намира и най голямата църква протестантска, над 1 милион члена, Господ добре си ги благославя и с нови идеи и със реализирането им. Всички тръпнем в очакване на новия Galaxy IV (yes)(whistle)
    Beчния