Electronic Arts ще пусне Real Racing 3 безплатно

Electronic Arts ще пусне Real Racing 3 безплатно
Интересна оферта към геймърите подготвя Electronic Arts. В интервю пред Bloomberg вицепрезидентът на EA за мобилни и социални игри Ник Ърл съобщи, че задаващата се игра Real Racing 3 ще бъде предлагана напълно безплатно. Това е доста смел ход с оглед на обстоятелството, че предишните издания струваха между 5 и 10 долара. Според Ърл новата версия на популярната поредица ще предлага над 900 различни състезания и общо около 600 часа игрово време, което е изключително сериозно за мобилна игра. В същото време от EA все още не са уточнили дали все пак в играта няма да има нужда от плащания за отключване на определени коли или състезания, като очевидно това ще стане известно чак при пускането й на 28 февруари, когато ще стане достъпна за iOS и Android.

http://www.bloomberg.com/news/2013-02-11/electronic-arts-to-convert-real-racing-to-free-mobile-title.html

  • Причината е пиратството в Андроид и иОС. Предпочитам да дам 2-3 кинта еднократно, ако толкова ме кефи играта, отколкото с тези инапп плащания. От EA съм си купил Dead Space, Mass effect, Most Wanted и са все добри игри. Гласях се да си купя и Real racing 3, ама щом се лигавят така, просто ще си играя модната версия от XDA с безкрайни пари, а ЕА ще го духат.
    E34v8
  • Аз съм изключително доволен от ЕА. Цъкам им почти всички игри, включително им freemium-ите. NFS World преди беше безплатна до 10 или 20 ниво, сега е изцяло безплатна, просто трябва да изчакаме да чукне 1 млн. даунлоунда. Eдинствено отговор на Rocksmith не могат да направят... :|
    TRG