EMUI 11 ще е факт през третото тримесечие

EMUI 11 ще е факт през третото тримесечие

През 2020 се навършват 8 години от пускането на графичния потребителски интерфейс EMUI. Сега научаваме, че компанията се подготвя да представи и следващата му версия, EMUI 11, която ще е базирана на Android 11, през третото тримесечие.

За това потвърждава в своя публикация президентът на софтуерния потребителски бизнес на компанията Уанг Ченглу. Той добавя, че предстоящата версия ще е базирана на дистрибутираната технология, която беше въведена с EMUI 10 и допълнително ще подобри производителността на приложенията и потребителското изживяване.

Доста вероятно е EMUI 11 да включва нови функционалности, свързани с умния дом и подобрена защита на данните. Очакваме EMUI 11 да бъде представен по време на конференцията за разработчици Huawei Developer Conference 2020 (HDC 20) през август.

След това компанията ще премине към бета тестове на софтуера на серията смартфони Huawei P40, а той ше дебютира официално със серията Mate 40.

Източник: Weibo

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Той на 15-20 дни се появява, пуска мнението си колко зле са Китайчетата и потъва някъде !
    Боби13
  • А на мен пък трябва ли да ми пука че на някой китайката не му е пуснала ;)
    AVKansazov
  • Може на някой пък от форум за телефони да му пука. :idea:
    Вито
  • Ъъ, е на кой му пука? Поредния жълт скин от калпава марка, че и китайска, че и със забранен достъп до услуги и ъпдейти от Google.
    strikercho