Ето и официални снимки на OnePlus 7 Pro

Ето и официални снимки на OnePlus 7 Pro

На 14 май ще научим всичко за смартфоните в новата серия OnePlus 7, но преди това получаваме шанс да видим в детайли топ устройството в нея - OnePlus 7 Pro. Официалните рендъри показват смартфона в синьо и черно и разкриват, че неговият дисплей с извити страни ще покрива почти цялата предна част. Липсата на изрязване за предната камера подсказва, че тя най-вероятно ще е подвижна. Прави впечатление, че рамката под екрана също е намалена драстично, но нека да видим снимки на реалното устройство, защото реалността може да е различна.

Според досегашната информация OnePlus 7 Pro ще има 6.67" AMOLED дисплей с резолюция 3120x1440 пиксела и честота на опресняване 90 Hz. Върху задния панел се вижда тройна камера, която очакваме да предложи 48МР основен сензор, 16МР сензор с ултра широкоъгълна оптика и 8МР сензор с 3х телефото оптика. Говори се, че камерата за селфита е 16МР. Сред характеристиките очакваме още чипсет Snapdragon 855, 6/12GB RAM, 128/256GB памет и батерия с капацитет 4000 mAh.

Добавяме и галерия със снимки от WinFuture, която показва устройството в повече детайли, включително и подвижната предна камера в отворено състояние.

Препоръчани оферти