Ето къде Google Maps известява за ограниченията на скоростта

Ето къде Google Maps известява за ограниченията на скоростта

Една от полезните функционалности при повечето приложения за навигация е възможността за показване на ограниченията за скоростта. За съжаление една от най-популярните услуги Google Maps все още не поддържа тази екстра. Нещата започнаха да се променят през миналата година, когато Maps за Android Auto и впоследствие версията за телефони започна да внедрява тази опция, но тя беше достъпна на ограничен брой места. Вече имаме и официална информация, където точно може да се използва засега.

Публикация във форума за поддръжка на Android Auto сочи, че индикаторът за ограничения в скоростта е наличен само в района на залива на Сан Франциско в Щатите и Рио де Жанейро в Бразилия. От форума научаваме още, че Google работи върху въвеждането на тази функционалност и за други райони. Засега няма официална информация за областите, които ще получат функцията за известяване при ограничения в скоростта и кога ще стане това, но се надяваме да е скоро.

Източници: Android Police, Google

 • Ами кефи се на оглозгания ви сайт :D! Влизам за сравнение на цените и някоя друга новина, но и това не си струва като достоверност. Много от фирмите явно не ви ползват вече! Защо ли?!?
  Alexander_97
 • Картинката е взета от оригиналния източник на новината. И като искаш да пишеш "отделно от темата" направи си тема за любимото сони(виждам че си пристрастен към марката ама трябва ли да го буташ навсякъде).Аман от мрънкалници които не знаят какво искат! (no)
  AVKansazov
 • Кеф ми е да гледам такива постове :D И само да отбележа, ние сме mobilebulgaria.com, не "Мобиле бг"
  mishobehar
 • Mobilebulgaria, както и повечето хора имат около 3 мозъчни гънки, така че не се учудвай, че подобни псевдо-сайтове не отразяват стойностните марки, а пишат само за Хуямивей, Хуйдай, Чан-чун и подобни. Отдавна не разчитат на интелигентни читатели. С наемна ръка тройкари и двойкари какво очакваш...
  strikercho
 • Приятел успокой се :D Продажбите (и чистата печалба) казват всичко на пазара. Сони са пред умирачка :) Между другото проверявал ли си нивата на SAR на Sony - ще ти е полезно да се светнеш по въпроса, ама май е твърде късно така като гледам..
  obje