Ето как да получите Windows Phone 8 GDR3 още сега

Ето как да получите Windows Phone 8 GDR3 още сега
Microsoft вече сподели подробности за третото основно обновяване на Windows Phone 8 и заедно с това обяви, че започва да осигурява ранен достъп до него и бъдещите ъпдейти за авторите на софтуер. Така те ще могат да тестват приложенията си за съвместимост със софтуера, преди той да е достъпен за масовия потребител. Функцията вече е достъпна и с нея компанията на практика заобикаля операторите, като ще предложи новите версии на софтуера директно на потребителите, и то веднага щом е готов, вместо да чакат месеци, за да го получат.

Програмата се нарича Windows Phone Preview Program for Developers и до голяма степен действа като инициативата на Apple, която дава достъп до ранните издания на iOS срещу 99 долара годишно. Microsoft обаче иска само 19 долара, и то еднократно. Всъщност можете да се включите напълно безплатно - достатъчно е да се регистрирате в Microsoft App Studio, което е безплатно.

След като се регистрирате и се съгласите с условията, ще трябва да инсталирате в телефона си приложението Windows Phone Preview for Developers. Чрез него активирате получаването на ъпдейти директно от Microsoft. След това просто проверявате Phone Update в Settings и ще видите очакващото инсталиране обновяване.

Важно е да се отбележи, че този ъпдейт включва само код на Microsoft, т.е. няма да предложи приложения от оператора и производителя на телефона, драйвери и друг софтуер, които ще бъдат добавени във финалното издание. Когато то стане достъпно, също ще можете да го инсталирате. Microsoft предупреждава, че това може да наруши гаранцията на устройството, така че помислете дали да се включите. Освен това не можете да се върнете към старата версия на софтуера.

http://winsupersite.com/windows-phone/windows-phone-8-update-3-preview
http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-gdr3-aka-update-3-download-procedure/

Оферти на деня