Ето как изглежда Motorola Edge+ отвътре

Motorola Edge+ е първият смартфон флагман на компанията от доста време насам, като устройството предлага мощни параметри и извит екран. Сега, благодарение на канала в YouTube PBKreviews, имаме възможност да погледнем и отвъд външния дизайн на телефона.

Свалянето на задния панел е трудно поради използването на голямо количество лепило, като е необходимо прилагането на повече топлина. Чрез видеото научаваме, че е налично стъклено покритие на гърба, а след премахването на няколко модула достигаме и до страничната рамка, която е алуминиева.

Разбира се, откриваме голямо разнообразие от антени, което се дължи на факта, че устройството предлага и 5G свързаност. Над чипсета и батерията виждаме медно покритие, което е част от охладителната система. На дънната платка прави впечатление големият размер на 108-мегапикселовия сензор.

И за фиксиране на батерията също е използвано голямо количество лепило. Най-накрая се достига до екрана, който се сваля трудно, като в конкретния случай дори бива повреден.

  • Моторола е собственост на Леново
    gogulef