Ето как изглежда Sony Xperia 10 II отвътре

Ако сте сред феновете на Sony и техните смартфони, то ще ви е интересно да видите и как изглежда отвътре един от най-новите модели на компанията в средния клас – Xperia 10 II. Това е възможно благодарение на видеото на канала в YouTube PBKreviews, които са се заели с тази задача.

Аксесоари за:

Задният капак се сваля сравнително лесно, а под него откриваме и част от компонентите, като след премахването на редица винтове се стига и до по-интересните части. В клипа можете да видите как изглеждат секцията с основната камера, дъното, батерията и т.н.

Устройството разполага с 6" OLED екран с резолюция Full HD+ и съотношение на страните 21:9. Конструкцията включва стъклено покритие на гърба и алуминиева рамка, а освен това има и IP65/IP68 сертификация за прахо- и водоустойчивост.

Сред основните параметри на Xperia 10 II са чипсет Snapdragon 665, 4GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 3600 mAh. Основната камера е тройна и включва 12MP главен сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 8MP с телефото оптика за двукратен оптичен зуум. Възможно е заснемането на видео до резолюция от 4K. За селфита има 8MP камера.