Ето как може да изглежда първият модел на Motorola с подвижна селфи камера

Ето как може да изглежда първият модел на Motorola с подвижна селфи камера

По време на IFA Motorola представи първия си модел с четворна основна камера – One Zoom, а сега се появиха и рендъри на смартфон от компанията с екран без прорез или отвор, който ше има селфи камера в подвижен механизъм. Рендърите на устройството бяха споделени от XDA Developers, които са се сдобили с тях от надежден източник, а отделно и лийкърът Ивън Блас (@evleaks) преди време сподели други кадри.

От всички снимки е видимо, че предната част на модела е заета почти изцяло от дисплея, който е със заоблени ъгли, а горната и страничните му рамки са тънки. Долната рамка е по-голяма. Засега няма снимка, показваща задната част, и съответно не е ясно каква ще е конфигурацията на основната камера.

Над екрана е видим съвсем малък отвор за говорителя, който ще бъде използван за провеждане на разговори, а в софтуерно отношение изглежда няма да е налична чистата версия на Android. Подвижната селфи камера се подава отдясно над екрана, като в механизма има един сензор. Цветовият акцент в модула подскава, че устройството ще се предлага в червен цвят. Засега не са налични повече подробности около телефона, но има вероятност той да се появи като Moto G8 Plus.

Източник: XDA Developers

Оферти на деня

  • Да, така е . Всички го знаят, но биха искали да те напсуват и набият в момента , защото печелят доста добре от това да те шпионират и контролират/насочват. Ще се задоволят да те деплатформнат. Информацията в информационното общество е злато, а ти искаш да ги отделиш от него.
    A4i
  • Най-добре всички камери да са подвижни, най-вече да са скрити, на задната да се върне капачета за затваряне на камерата и така всички да спят спокойно, че някой не го зяпа в реално време.
    Mkk1