Ето как може да изглежда Redmi Note 10 Pro

Ето как може да изглежда Redmi Note 10 Pro

Xiaomi ще представи новата сери серия смартфони Redmi Note 10 на 4 март. В нея най-вероятно ще видим три модела, Redmi Note 10, Note 10 Pro и Pro Max.

С наближаването на премиерата имаме още по-добра представа за това как ще изглежда Pro вариантът. Това е така, тъй като в китайската социална мрежа Weibo се появиха официално изображение на устройството и снимка на кутията му.

Телефонът има екран с тънки странични рамки и малък отвор за селфи камерата, който е поставен централно в горната му част. Задната част на конструкцията включва основна камера в правоъгълна секция. В нея има два по-големи и два по-малки сензора.

Междувременно припомняме, че Redmi Note 10 ще включва чипсет Qualcomm Snapdragon, който е предназначен за гейминг, стъклено покритие на гърба, сертификация за Hi-Res звук и т.н.

Телефоните ще имат четворна основна камера и извит гръб. От споделените изображения виждаме още отвор в дисплея и тънки рамки около самия екран. Xiaomi споделят още, че Redmi Note 10 ще има голяма батерия, технология за бързо зареждане и сертификация IP52 за прахо- и водоустойчивост.

Според слуховете Redmi Note 10 ще има LCD екран с честота до 120 херца и чипсет Snapdragon 732G. Сред останалите параметри може да видим 4/6GB RAM, 64GB памет за файлове 64-мегапикселов сензор в основната камера и батерия с капацитет 5050 mAh.

Източник: Weibo