Ето как ще изглеждат новите телефони Nexus

Ето как ще изглеждат новите телефони Nexus

След като научихме много детайли за техническите характеристики на новите смартфони в серията Nexus е време да видим и как ще изглеждат. Информацията отново идва от сайта Android Police, чийто екип е уверен до 80% в достоверността й, така че вероятно очакваните модели на HTC с кодови имена Sailfish и Marlin ще изглеждат точно така. Изображението, което виждате, е съставено на база на получените от сайта подробности и може да се различава до някаква степен от крайните продукти, но като цяло би трябвало да ни осигури достатъчно добър ранен поглед към двата телефона.

Снимката разкрива, че Google ще оптимизира допълнително дизайна на телефоните и той ще е различен от този на актуалните модели, а камерата вече няма да се подава над задния панел, което сигурно ще зарадва мнозина. И двете устройства ще са с корпус от алуминий и ще включват допълнителен панел върху задната страна, който може и да е изработен от стъкло. Задният панел има леки извивка в краищата и отново помества сензор за отпечатъци, но засега не е ясно какво е предназначението на трите отвора до камерата. Възможно е те да включват сензори за камерата и втори микрофон. Засега това е всичко, но може би скоро ще видим и първите неофициални реални снимки на новите модели Nexus.

Източник: Android Police

 • Най обикновен рендър/фантазия, при това не са го направили както трябва - новите бутони ама старите папки.
  AVKansazov
 • "И двете устройства ще са с корпус от алуминий и ще включват допълнителен панел върху задната страна, който може и да е изработен от стъкло." - каква пластмаса колега, от бакър ще са!¡!
  dada_
 • Абсолютно нищо общо няма с Lumia 950 XL. Отделно от това гледаме някакъв mock-up а не реално устройство.
  abando
 • Приятелю, каква лумия виждаш не знам. Направо си е пластмасов въйфон. Забтези пари по-добре истински телефон си купи..
  Nas Pancheff