Ето очакваните цени на Samsung Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3

Ето очакваните цени на Samsung Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3

След малко повече от седмица очакваме Samsung да представи редица нови устройства. Сред тях ще са смартфоните със сгъваеми екрани Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3, серията умни часовници Galaxy Watch 4 и безжичните слушалки Galaxy Buds 2.

През изминалите седмици бяхме свидетели на много данни свързани с тези устройства, а днес разполагаме и с информация за очакваните цени на някои от тях. По-рано през деня изтекоха данни за това колко може да струват Galaxy Buds 2, сега разполагаме и с информация за сгъваемите телефони.

Galaxy Z Fold 3 с памет конфигурация 12GB + 256GB и Z Flip 3 с 8GB + 128GB ще струват съответно 2009 и 1029 евро. Версиите с повече памет, 512GB и 256GB ще са с цени от 2099 и 1109 евро. заедно с информацията за цената има и нови изображения на двете устройства.

 • Аз купих zFold 2 на 1200 евро от съвсем сериозен официален магазин. Това беше март месец, когато моделът беше на няколко месеца. Сега този по коледа ако се завърти под 1500 евро бих посегнал. Ама 2000 за нещо което можеш да строшиш изтървайки го от 1 метър на пода, моят мозък не го позволява.
  propov
 • уау не си играят с тези цени
  [size=4][url=https://blc10.polezni-stranici.info]Термопомпи FUJITSU GENERAL / Atlantic[/url],[url=https://blc11.polezni-stranici.info]Термопомпи SAMSUNG[/url][/size]
  pllb
 • За 4 бинки висок клас олед 65 инча перкаш... Или флагман телефон с флагман таблет [b]10 инча[/b].
  Вито
 • Докато има глупаци да ги купуват, ще има тарикати да ги продават ...
  tixooo
 • Напомня някак си на HTC от преди когато бяха фактор. Грешките се увеличават заедно с цените.
  skyways
 • Пожелавам им успех с цена от 2000 евро за телефон с 7,6 инча дисплей и 4400 mA батерия, както и с 12 МР камера.
  Щели да продадат двойно повече от миналогодишния Фолд - тези трябва веднага да уволнят целия ръководен състав.
  Да заместиш Ноут серията с двойно по-скъп сгъваем таблет, е проява на истинско малоумие!
  Spikul