Европейската премиера на Huawei P60 Pro и Mate X3 ще бъде на 9 май

Европейската премиера на Huawei P60 Pro и Mate X3 ще бъде на 9 май

Заедно с премиерата в Китай на серията Huawei P60, сгъваемия Mate X3, часовниците Watch Ultimate, MateBook X Pro и слушалките FreeBuds 5, компанията разкри и кога ще бъде европейската премиера на повечето от тях. Това ще стане на 9 май, когато ще научим повече подробности за старта на продажбите и цените.

Междувременно продажбите на Watch Ultimate в България ще започнат в началото на април, а скоро след това тук ще се появят и слушалките FreeBuds 5. В Мюнхен очакваме повече детайли за смартфоните и другите нови продукти.

От съобщението на компанията става ясно, че от серията P60 в Европа ще се предлага само P60 Pro, което не е изненадващо, защото есента при нас дойде само Mate 50 Pro. Другият смартфон за нашия пазар е сгъваемия Mate X3, който предлага редица подобрения, включително и водоустойчивост.

Компанията посочва, че освен Watch Ultimate по-късно през годината ще представи и други модели, които ще поддържат eSIM - най-вероятно става дума за серията Watch 4, която също може да бъде представена на 9 май. Другите два нови продукта са тънкия и лек лаптоп MateBook X Pro и слушалките FreeBuds 5.

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция