Galaxy S10 5G се запали в Корея

Galaxy S10 5G се запали в Корея

Проблемите с прегряването на Galaxy Note7 останаха в историята, но сега Samsung се сблъскаха с друг казус от същия характер. Притежател на Galaxy S10 5G в Република Корея се оплака, че неговият нов смартфон се е самозапалил. Според притежателя на телефона устройството си е седяло на масата и без никакво предизвестие от него започнал да излиза дим и замирисало на изгоряло.

Човекът се опитал да вземе телефона, но той бил прекалено горещ, и го изпуснал на земята. Samsung е убедена, че инцидентът е бил породен от външно въздействие и няма никаква връзка с конструкцията и компонентите на смартфона. Корейският гигант е категоричен, че всичко с изгорелия Galaxy S10 5G е било наред и те не носят никаква отговорност за събитията. Тази теза се потвърждава и от обстоятелството, че поне към момента няма известни други подобни случаи.

Източник: The Economic Times

Препоръчани оферти

 • Ако 5g товари много телефона може да има нещо. Теоретично може.
  Ама нали в новината все пак пише, Samsung е убедена, че инцидентът е бил породен от външно въздействие и няма никаква връзка с конструкцията и компонентите на смартфона.
  board
 • Ако 5g товари много телефона може да има нещо.
  tzincbg
 • Чакай, има време. :lol:
  Вито
 • Конспирация. Най-вероятно.
  Добре поне, че не го е глътнал докато е спял :lol:
  board
 • Конспирация.
  Вито