Гъвкава клавиатура навсякъде с вас от Canatu

Гъвкава клавиатура навсякъде с вас от Canatu
Финландската компания Canatu, която се занимава основно с производство на компоненти за гъвкави устройства и устройства с променлива форма, представи интересна клавиатура, която можете лесно да носите с вас и да използвате където имате нужда от нея. Последното, разбира се, важи, при положение че разполагате и с устройство с iOS, Android, Blackberry, Windows или Palm, към което да я свържете.

Устройството носи името Qii и представлява толкова гъвкава клавиатура, че можете да я навиете на руло. Толкова е здрава, че можете да я миете и ще остане работоспособна дори и да стоварите върху нея чук. В момента Canatu са готови с прототипа на устройството и събират необходимите средства за масовото производство през платформата на Indiegogo. Първоначалната сума, която се търси, е цели 1 850 000 долара, но ако се събере скоро, можем да очакваме първите доставки на Qii през октомври 2013 г., което е след по-малко от година. Засега са събрани малко над 12 000 долара.

http://www.indiegogo.com/Qii

  • [Quote][u]Първоначалната[/u] сума, която се търси, е [B]цели 1 850 000 долара[/B][/Quote] [Quote]Засега са събрани[B] малко[/B] над [B]12 000 долара[/B].[/Quote]:D:D С това темпо:|:|:|
    rado243