GLOBUL 60+ дава неограничени разговори с до 5 номера от мрежата на GLOBUL

GLOBUL 60+ дава неограничени разговори с до 5 номера от мрежата на GLOBUL
Абонатите на новите абонаментни програми GLOBUL 60+, предназначени за потребители над 60-годишна възраст, ще могат да провеждат неограничени разговори, както и да изпращат неограничен брой SMS и MMS до 5 избрани от тях номера от мрежата на оператора. С програмата GLOBUL 60+ с месечна такса 9,90 лв. абонатите ще получават по 100 включени минути на месец за разговори с фиксираните мрежи в страната и мобилната мрежа на GLOBUL, както и с възможност за неограничено потребление към пет номера. Избралите GLOBUL 60+ с месечна такса 6,90 лв. потребители ще разполагат с 50 минути месечно също към номера в мобилната мрежа на GLOBUL и с всички национални фиксирани мрежи. Неограничените разговори и съобщения са към три номера.

Освен това клиентите на програмите GLOBUL 60+ ще се свързват безплатно с центъра за обслужване на клиенти и ще поучават безплатно хартиена фактура за своето месечно потребление, с приложена подробна разпечатка на ползваните услуги.

 • Не е незаконно да се дават определени тарифни условия на определена група, било по възраст, било по някакви други критерии. Дискриминационното при М-тел е, че дори след навършване на определената максимална възраст, потребителите на тези планове могат да продължат да ги ползват. При конкретния план на Глобул - не можеш да го ползваш, ако си под 60, а ако достигнеш тая възраст и го избереш, очевидно няма да се подмладиш. Или пък при Виваком, които дават 160 минути за 1,80 на инвалиди - ако са ти резнали крака, няма да ти порасне отново. Така че проблемът с дискриминацията остава само при М-тел.
  г-н Двутактов
 • Освен това, клиентите на програмите GLOBUL 60+ ще се свързват безплатно с центъра за обслужване на клиенти и ще поучават безплатно хартиена фактура за своето месечно потребление, с приложена подробна разпечатка на ползваните услуги. Ай стига бе :D Те тва утепа рибата :D
  Обективният
 • Ти да не си луд?!? Доживях някой да се оплаква от ниски цени :D Е, ако си служител тогава е разбираемо да се оплакваш, нещо чувам доста съкращения последно време в Мтел, да не ти изстине и на теб мястото ;)
  milen888
 • И кое е незаконното в ниските им цени? (whistle)
  emosc [Vivacom]
 • Така е като не осъдиха Мтел за тяхната мрежа за до 20 години не помня колко беше. Това е дискриминационен план. Очевидно си доста дезинформиран относно такива планове. Те позволяват на определена група хора да говорят по-изгодно. И това са планове, които са законни.
  Обективният
 • моля те постни една на която се виждат изходящите разговори по направления където се виждат на кой номер си звънял защото при мен не се вижда вече на кой номер си звънял
  purko1
 • [Quote]изглежда смешно ама бтк спряха подробните разпечатки[/Quote]Това от 1 май ли е? Щото последната ми от 15 април си беше съвсем подробна, както винаги.
  Sage
 • изглежда смешно ама бтк спряха подробните разпечатки и сега ти идва една обобщена.Иначе решили са да направят този план който иска ще се абонира
  purko1
 • Интересна ниша атакуват Глобул. Според мен тук проличава не особено големия успех във фиксираните услуги. Хората по-скоро си се отказват от БТК фикс телефоните, отколкото да тръгнат да прехвърлят на друг оператор. [Quote]Освен това клиентите на програмите GLOBUL 60+ ще се свързват [B]безплатно[/B] с центъра за [u]обслужване на клиенти[/u] и ще поучават [B]безплатно[/B] хартиена фактура за своето месечно потребление, с приложена [u]подробна разпечатка[/u] на ползваните услуги.[/Quote](woo)(yes) Невероятно предимство! Просто без конкуренция! ... :D
  Sage