GLOBUL Garant Plus дава защита при кражба на мобилен телефон

GLOBUL Garant Plus дава защита при кражба на мобилен телефон
Допълнителна защита срещу кражба на мобилен телефон осигурява на абонатите си GLOBUL с ново покритие към съществуващата услуга GLOBUL Garant. В случай на кражба на мобилния телефон абонатите с активирана услуга ще бъдат обезщетени с нов телефон от търговската мрежа на GLOBUL и GERMANOS на стойност до 75% от стойността на откраднатия апарат, стига същата да не надвишава 1000 лв. GLOBUL Garant Plus е с месечната такса 2,99 лв. на номер и позволява на клиентите на оператора да продължат да ползват мобилните и фиксираните услуги, дори когато нямат възможност да заплащат своите месечни сметки поради непредвидени обстоятелства, като гарантира плащането на до 12 месечни такси.

 • [B]И вивакомските ботове. Темата се заключва, стига глупости. Автора ако продължи в този дух ще излезне в неплатен отпуск. Ако някой ми даде поне една смислена причина ще я отключа отново. [/B]
  asenna5
 • а за безпристрастните, от 100 км си личат не само мтелските, ами всички тролове :)
  KOBRETI
 • Личат си от 100 километра Мтелските тролове :D :D :D
  milen888
 • [Quote]Регистриран на: 06.08.2012 16:56[/Quote](woo)(woo) Кога се пръкна,кога успя да напълниш форума с мнения(от глупав по глупав) та и тема пусна(angry)(no)(no)(no)(no)(no) Не ти не си трол ти си МТЕЛСКИ трол:D:D(no)(no)(no)
  rado243