GLOBUL предлага Nokia Booklet 3G за първи път в България

GLOBUL предлага Nokia Booklet 3G за първи път в България
Тази новина едва ли ще ви изненада, особено ако четете редовно Mobile Bulgaria, но все пак е друго да получим официално потвърждение: GLOBUL обяви, че започва да предлага ексклузивно на българския пазар първия лаптоп на Nokia. Устройството, което носи името Booklet 3G, разполага с операционната система Microsoft Windows 7, процесор Intel Atom и вграден 3G интернет модем. Добавена е и 16-клетъчна батерия, която осигурява възможност за работа до 12 часа без презареждане. Лаптопът има алуминиев корпус, тежи общо 1,25 кг и освен 3G, разполага с Wi-Fi и Bluetooth възможности за връзка. Включени са още HDMI порт, камера за видеоразговори, четец за SD карти, GPS приемник и 10" дисплей. Nokia Booklet 3G ще се предлага ексклузивно в магазините на GLOBUL и GERMANOS за 53,90 лв. на месец при подписване на двугодишен договор за интернет пакет GLOBUL GoWeb Unlimited.

http://globul.bg/bg/promotion.html?id=3302

 • Като цяло цената на Нокия е леко безумна за това, което се предлага .. ако пуснат таблет сигурно цена от 2000лв не му мърда и ще е с технологии отпреди три години :D
  Nistel
 • Да, сега разрових в мрежата и видях, че е скъп. Не съм допускал такава цена за нетбук. Моите извинения.
  kipe
 • 54 лв е таксата само за лаптопа+ 24 за дейта картата. 54 умножено по 24 месеца= на сумата [B]само [/B]за лаптопа. Аз съм на подобна схема с Ферарито на Ейсър.
  edin
 • Пише така: [Quote]С промоционалния пакет освен преносим компютър ще получите още: сим карта и Globul web unlimited[/Quote] Незнам, някой който има карта на глобул да пита оператор, аз нямам.
  kipe
 • Да Глобул за пореден път правят заблуждаваща промоция .. 53.90 на месец е само за нетбука и получаваш безплатно СИМ карта (УАУ) и такса за GoWeb Unlimited всеки месец :P
  Nistel
 • кипе - това не е цената на пакета от лаптоп и дейта пакет. На сайта на глобул ясно пише - цена на лаптопа при заплащане в брой и сключване на договор за webunlimited е 1293 лева. Според теб в тези 1293 който предплащаш при покупката влизат и 24-те такси за следващите 24 месеца така ли? Я пак погледни какво сме написали с теб и кое е вярното? ето ти и линка http://globul.bg/bg/promotion.html?id=3302 и текста от линка: Цена на преносимия компютър при заплащане в брой и сключване на договор за мобилни услуги за 24 месеца с пакет GoWeb Unlimited: 1293.60 лв.
  iavorski
 • Не може да бъде, не мога да пиша на най-велкия език на света! Залисужава да бъде изгорено! Да не го виждам повече. Само Нокиа вече! Нищо, че за тези пари можеш да си вземеш http://netbook.laptop.bg/netbooks-hp-mini_5101-hp_mini_5101_VJ908AA , да кажем, и да си доволен два пъти повече, хем и пари ще спестиш.
  keyone
 • Нищо де...с близо две седмици закъснение и въртене на реклами от повече от седмица...
  lqllqlq
 • Е, как се справя, като не можеш да пишеш на родния си език. На кирилица съм писал на Windows 3.1 през 1994 година, а ти пишеш на шльоковица през 2010...
  kipe
 • Да, обясня и за третокласник 24месеца х 24 лева = 576 лева е интернетът на Web unlimited 1293 – 576=717 лева излиза нетбукът
  kipe
 • И може да няма проблеми с Wi fi, което е също важно:D
  edin
 • Може да работи, а това е най-важното.
  keyone
 • Пак ли ще си говорим за прословутата "мазна" работа на Iphone OS устройствата? Понеже друго аз поне не виждам какво може да се измисли. Или има нещо, което Ipad може, а нетбуук с windows не може? Дори и случайно да има 1-2 неща, пак ще са доста по-малко, отколкото обратното.
  mkpetrov
 • Posle mi goworete kak iPad ne bil tablet, pyk se sprawq dosta po-dobre ot "nowiq" model na Nokia. I ne, dori i naj-dobre nastroeniqt Windows ne moje da podobri polojenieto.
  keyone
 • kipe - предлагам да се научиш да смяташ - 2 години по 53,90 май не са 700 лева а? ето ти и сумата сметната от сайта на глобул - да не се затрудняваш: Цена на преносимия компютър при заплащане в брой и сключване на договор за мобилни услуги за 24 месеца с пакет GoWeb Unlimited: 1293.60 лв.
  iavorski
 • [Quote]Нетбуците не са предназначени за работа. Имат си друго предназначение.[/Quote] като това да браузваш в търсене на ноутбук :P:P:D(whistle) Поредната излагация от глохул(no)
  spe
 • Убеден съм, че с един добре олекотен и настроен Windows ще си работи съвсем добре. ;) Разбира се "добре" като за ползване извън вкъщи - все пак това не е заместител на домашния компютър.
  mkpetrov
 • "...Ама защо ми е тя, щом не мога да работя на него?!..." Нетбуците не са за работа. Имат си друго предназначение.
  kipe
 • Какво да кажа, като до сега единственото, което чета за този остарял модел, е колко бавно работи, как не може да се справя добре с няколо приложения и колко добра батерия има? Ама защо ми е тя, щом не мога да работя на него?!
  keyone
 • Това си е чисто и просто заядлив коментар, без никакво покритие, само цели да се създаде конфронтация във форума. keyone ако имаш нещо да кажеш по темата го кажи, иначе по-добре си замълчи. Тези които им харесва ще си го вземат, независимо от цената.
  chicho_tomovata_koliba