Gmail за Android може да показва реклами скоро

Gmail за Android може да показва реклами скоро
Приложението за Android за работа с Gmail може скоро да започне да показва реклами, както това прави и сайта на услугата. Това смятат от Android Police, които са разгледали изходния код на последната версия на приложението и са намерили референции към функцията за показване реклами заедно с опция за запазване на тези от тях, които се харесват на потребителите и с друга за премахването на тези, които не ги интересуват.

Засега не е ясно кога Google ще активира тази функционалност, но бихме предположили, че ще е скоро. Все пак компанията вероятно ще предприеме по-внимателен подход с въвеждането на рекламите, за да не подразни потребителите на Android.

http://www.androidpolice.com/2013/09/28/apk-teardown-whats-really-new-gmail-4-6-ads-are-coming-to-gmail-for-android-unsent-messages-warning-and-more/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • [Quote]Загледай се пак. Ако си с новия облик трябва да имаш раздел "рекламни съобщения".Този раздел го има също и в мобилната версия и вероятно само ще му разширят настройките за рекламата.[/Quote] Аз да си призная съм доволен от раздела "рекламни съобщения" в момента. Голяма част от bullshit-a го праща автоматично там. А и рекламните съобщения са все от сайтове, с които реално съм имал вземане - даване :). А иначе от време на време показва и реклами вкарани от самите Google, но не ме дразни. Все пак го правят поне засега само в раздела за рекламите.
    nmnikolov
  • Гавра. Е, някой български пощи пък прикачват рекламни съобщения в мейлите... Няма да мине дълго време, преди да излезе приложение за спиране на рекламите за руутнати телефони. :D
    vladovn
  • Загледай се пак. Ако си с новия облик трябва да имаш раздел \"рекламни съобщения\".Този раздел го има също и в мобилната версия и вероятно само ще му разширят настройките за рекламата.
    AVKansazov