Google намали цената на Nexus 5X с 30 долара

Google намали цената на Nexus 5X с 30 долара

През последните дни американците, търсещи причина да купят смартфона Nexus 5X, получиха още една, тъй като Google намали за постоянно цената на устройството с 30 долара. Така произведеният от LG модел вече се продава на цена от 349 долара, а цената на версията с 32GB беше намалена до 399 долара и по всичко личи, че не става дума за временна промоция. Засега не е ясно дали намалението ще засегне и другите пазари, но не е изключено случаят да е такъв. Решението на Google със сигурност ще зарадва мнозина, тъй като смартфонът търпеше много критики заради високата си цена на фона на по-скромния хардуер, който предоставя. Някои потребители се оплакаха и от проблеми и с производителността му.

Източник: The Verge

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Изобщо нищо не искам да чувам за боклуци произведени от Google. Тези дни ги видях колко струват. Купих си Chromecast 2. Голямо ходене по мъките беше : забива, трудно се свързва, губи връзка. Стъпках го с крак и замина в коша. Най-тъпо похарчените 100 лева. А можех за 60 лева да си купя Самсунг all share или Miracast (angry).
    LegolasElf
  • Какво ли ?!? - С 10мм е по-голям от n5 за някакви си 0,2 инча - какъв прогрес (а и с цялата си наглост го рекламират за компактен WTF ?!?). - SD808 (макар че не ги виня предвид печката SD810), но пък при 6Р не грее (значи все пак може) - Липса на OIS - е това ако не е стъпка назад, не знам какво друго. - Липса на безжично зареждане - бобината нямаше да им струва повече от долар (и quick charge не е оправдание за тази липса) - хубаво се сетиха да сложат 2 дупки от пред, но само зад едната има високоговорител. Сам прецени дали им се досвидели още 2$ за второ говорителче или да те накарат да вземеш китайчето 6Р - Само 2ГБ рам (16ГБ версия)?!? 2015г беше по дяволите. Това не са малко липси, поне за мен. А с цената, за която телефона бе пуснат в продажба и това второ намаление доказва само, че Гугъл взеха да се усещат за неадекватната му начална цена. Иначе не е лошо телефончето, поиграх си с него 20-30мин. и си работи добре, но не достатъчно добре за 900+лв (G4 е по-евтин). За S6 няма какво да говорим, докато има тъчуиз и 10 ядра да направят и 16гб рам да сложат - пак ще лаги. Супер хардуер, кофти софтуер. Какво съм чел и какво съм видял си е моя работа, но виждам, че си обиден щото казах някои факти за телефончето ти - колко зряло :D :D :D И ако щеш 1000 модела да си ползвал дреме ми на мен, проблема си е твой. Моето мнение е това и не го налагам на никой. А това, че ти си се засегнал, както казах - дреме ми.
    dxv_pro
  • И какво му е осакатеното?Имаш ли го, ползвал ли си го?Ами Галакси Ес6 дето бие по сухи данни всички пък лагва в телефонното меню, него ползвал ли си го?Щото аз съм ги ползвал и двата и познай кой е по добър в реалния свят. Чел -недочел, чул - недочул е твоето мнение и само подвеждаш хората.
    propov