Google организира събитие за Android на 29 октомври

Google организира събитие за Android на 29 октомври
Google донякъде потвърди слуховете, че на 29 октомври се кани да представи следващия смартфон от серията Nexus, като разпрати покани за събитие на тази дата. В поканата липсват конкретни детайли за предмета на срещата, но очевидно тя ще е свързана с Android и освен това показва интерфейса на услугата Google Now заедно с думите the playground is open. Сред другите възможности е премиерата на таблета Nexus 7 с 32GB памет и на вариант с 3G възможности.

Интересно е, че събитието ще съвпадне с организирания от Microsoft тогава старт на продажбите на Windows Phone 8, на който очакваме да научим последните неизвестни детайли за мобилната платформа.

През последните дни слуховете около следващия Nexus бяха в изобилие. Смята се, че един от новите смартфони ще бъде произведен от LG и в интернет вече се появиха снимки и дори предварителен тест на въпросното устройство, което вероятно ще нови името Nexus 4. Засега не е ясно дали по-ранните слухове ще се потвърдят и телефони Nexus ще бъдат пуснати едновременно и от други производители - например Sony.

Събитието на Google ще се предава на живо в YouTube.

  • Ще има и 10" , но вероятно ще е следващата година. По добре да пуснат наистина максимално бюджетен таблет, както се говореше за 99$ защото това е доста голяма ниша, а всеки ще избере гугъл пред престижо, мрестижо или киндъл.
    benx1111
  • има и такива http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=24680
    chilko