Google Pixel Buds Pro включват ANC и струват 219 евро

Google Pixel Buds Pro включват ANC и струват 219 евро

Късно снощи Google представи редица нови продукти при откриването на конференцията си за разработчици Google I/O 2022. Сред тях са и напълно безжичните премиум слушалки Pixel Buds Pro, които са с цена 200 долара в САЩ или 219 евро в Европа.

Това е и първият модел в серията, който поддържа технология за активно шумопотискане (ANC). Те разполагат с шестядрен звуков процесор и имат специално разработени алгоритми за потискане на околния шум.

За оптимално пригаждане към ухото се използва функционалност наречена Silent Seal, като по този начин ефектът се подсилва допълнително. Има и режим за пропускане на околния звук. За качествен звук се разчита на 11-милиметрови говорители, като има и автоматично регулиране на еквалайзера в зависимост от силата на звука.

Слушалките разполагат и със сензори за налягане, които измерват този показател в ушите и могат да подобрят усещането. По-късно през годината ще бъде добавена поддръжка за пространствен звук.

Сред другите отличителни черти на Pixel Buds Pro са гласов акселерометър, покритие ограничаващо звука от вятъра, връзка с две устройства едновременно, превод в реално време с Google Assistant и сертификация IPX4.

С един заряд на батериите и активирана технология за шумопотискане слушалките предлагат до 7 часа издръжливост, а без ANC се постигат до 11 часа. Тези показатели се увеличават съответно до 20 и 31 часа с включената в кутията за зареждане батерия.

Кейсът поддържа и безжично зареждане. Pixel Buds Pro ще са налични в четири цвята, Coral, Lemongrass, Fog и Charcoal.

Източник: Google

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция