Хак на iMovie го прави съвместим и с iPhone 3GS, 3G и iPod touch

Хак на iMovie го прави съвместим и с iPhone 3GS, 3G и iPod touch
Не отне много време на потребителите на iPhone 3GS да се сдобият с една от екстрите, която беше запазена само за iPhone 4 - мобилната версия на видеоредактора iMovie. Модификацията изисква да притежавате отключен (jailbroken) iPhone 3GS (работи и с iPhone 3G и iPod touch) и да направите няколко лесни редакции в .ipa файла на iMovie. Инструкциите за това бяха публикувани в сайта Redmond Pie, но бързо бяха свалени, тъй като нарушават правилата на Apple. Няма никакъв проблем обаче, тъй като приложението работи съвсем нормално с 3GS въпреки наложените от Аpple ограничения. Каква е причината за тях, можем само да гадаем - дали е заради по-бавния процесор и по-малко RAM памет на 3GS, или е заради желанието за осигуряване на допълнителна ексклузивна функция за iPhone 4. Все пак няма да е трудно отново да намерите инструкциите с помощта на Google, а по-долу можете да видите приложението в действие.

  • Това което го пише в статията е на половина вярно iPhone 3G крашва,което обеснимо защо и за сега работи само на 3GS. Може да си поправите информацията ;)
    Liann
  • Хубаво,ама телефонът не върви добре след хака. На "старата" Омниа филма само го влачех с мишката до картата - без хакове,без разни мувита, без конвертиране....
    buttman