HBO се завръща в Булсатком

HBO се завръща в Булсатком

Ако обичате качественото филмово съдържание и ползвате услугите на Булсатком, със сигурност ще се зарадвате на новината, че след почти 6-годишна пауза петте линейни канала на HBO (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2) отново влизат в портфолиото на оператора. Това става днес. Каналите ще са достъпни за клиентите на Булсатком на интерактивна телевизия, устройствата b box с Android TV и безкартовите сателитни приемници с кодировка NAGRA.

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Петте профилирани линейни канала на HBO предлагат на зрителите голямо разнообразие от актуални филми и сериали, документални филми и поредици, както и широко застъпени оригинални продукции от САЩ и Европа. Основният канал HBO предлага премиерно най-популярните оригинални продукции на НВО, както и премиерите за малък екран на големите кинохитове и холивудски блокбъстъри.

HBO2 е с широк спектър от съдържание, подходящо за цялото семейство, а HBO3 - с фокус върху сериалите и тематичните уикенд маратони с цели сезони на заглавия. Акцент в програмите на Cinemax и Cinemax2 e селекция на филми и сериали от европейски и международни независими студиа. Клиентите на Булсатком могат да открият каналите на HBO на позиции от 451 до 455.

 • Не го виждам:
  1. Като възможност за плащане в профила
  2. Като канал на fusion-a
  3. Като канал на сателитен приемник

  Вижда се единствено в сайта им като пакет ( за който сигурно ще искат отново договор )

  план ПРЕМИУM ФЕМИЛИ (план ПРЕМИУM+ заедно с HBO)25.99 лв
  nomercy
 • В Андроид приложението няма доста неща.
  Spikul
 • В андроид тв bulsatcom Fusion(не за телефон) приложението ги няма HBO.
  klen4o