HMD Global може да представи три нови смартфона до края на годината

HMD Global може да представи три нови смартфона до края на годината

Очакваме HMD Global да представи редица нови смартфони до края на годината. Това са устройства, чиято премиера е отлагана вече няколко пъти. Става дума за Nokia 6.3, Nokia 7.3 и Nokia 9.3 PureView, а данните са от източници на NokiaPowerUser.

Очаква се новият флагман Nokia 9.3 PureView да разполага с чипсет Snapdragon 865, OLED екран с честота 120 херца и основна камера със 108MP сензор и обективи от ZEISS. Nokia 7.3 5G може да предложи чипсет Snapdragon 690 и четворна основна камера с 48MP сензор. Възможно е той да има и дисплей с висока честота на опресняване от 90 или 120 херца.

Третият модел, Nokia 6.3, изглежда ще е базиран на чипсет Snapdragon 670/675. Възможно е и при него да видим четворна основна камера с оптика от ZEISS.

Източник: NPU

 • Тихо, че аполон ще ти се скара, че харесваш ръбавия стар дизайн :lol:

  От тези наименования от Нокиа веднага се сетих за Nokia N93 и Nokia N73 (Nokia 9.3 и Nokia 7.3) - дали е съвпадение?
  radko89
 • В анкетата вдясно пак няма опция, "Искам по-добър дизайн на новия си смартфон"! Толкова ли сме малко хората, които си купуваме нов апарат заради външния му вид? Аз, лично, харесвам новия дизайн на Айфон, обаче харесвам и големите дисплеи, но...няма как да дам 3000 лв. за 12 Про макс, иначе бих, заради дизайна, не заради възможностите!
  bibo35
 • Кога и дали ще пуснат Нокия 8000 в България, че мисля, въпреки пластмасовия дизайн, временно да се откажа от огромните, като размери, смартфони?!
  bibo35