Honor Band 6 има неочаквано голям екран

Honor Band 6 има неочаквано голям екран

Honor представи най-новия член на серията фитнес гривни Band, като ни изненадва с нетипична за нея черта. Става дума за наличието на голям AMOLED екран с диагонал 1.47 инча, резолюция 194 x 368 пиксела и покритие с 2.5D извито стъкло.

По този начин моделът се позиционира между двата сегмента на гривните и часовниците. Band 6 може да измерва пулса и наситеността на кръвта с кислород, като освен това се отчитат качеството на съня и менструалния цикъл при жените.

Гривната може да проследява 10 различни вида спорт и е водоустойчива на потапяне на дълбочина до 50 метра. Тя разбира се показва известия от свързания смартфон и може да управлява музикалния плейбек. Отдясно на корпуса е поставен и хардуерен бутон.

Потребителите ще имат избор между множество циферблати, а зареждането става чрез магнитна докинг станция. Издръжливостта на модела с един заряд на батерията е до 14 дни.

Продажбите на устройството в Китай започват на 11 ноември с цена от 249 юана (32 евро) за базовия вариант и 289 юана (37 евро) за версията с NFC.

Източник: Honor