Honor V30 може да дебютира в Европа през следващата седмица

Вчера научихме, че Huawei и Honor все пак ще имат събития в Барселона, като там очакваме двете компании да представят най-новите си продукти. Сред тях ще е и международната версия на серията смартфони на Honor V30, а потвърждение за това получаваме и от MySmartPrice.

Устройствата, които най-вероятно ще са достъпни в Европа с името Honor View 30, поради липсата на достъп до услугите и приложенията на Google, ще включват HMS (Huawei Mobile Services). По този начин изглежда пакетът от решения и програми на Huawei ще дебютира официално като алтернатива на GMS, а първите устройства с него ще са View 30 и View 30 Pro.

Сред достъпните приложения и услуги ще са Huawei ID, Huawei Mobile Cloud, Huawei AppGallery, Huawei Video, Huawei Themes, Huawei ScreenMagazine и Huawei Browser. Този пакет най-вероятно ще бъде достъпен и за други модели на Huawei и Honor. Интересно е да видим с какви приложения ще разполага магазинът за програми AppGallery, което ще е и от ключово значение за успеха на платформата.

Източник: MySmartPrice

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.