Horizon Zero Dawn за PC излиза на 7 август

Играта Horizon Zero Dawn е сред най-добрите заглавия за PlayStation 4 и досега не беше достъпна за никакви други платформи, но това ще се промени на 7 август. Тогава ще излезе версията за PC на Horizon Zero Dawn: Complete Edition (включва основната игра и разширението Frozen Wilds), която ще се разпространява през Epic Games Store и Steam.

Това издание на шедьовъра на Guerrilla Games ще донесе и някои подобрения, които ще го направят още по-впечатляващ визуално. Компютърните геймъри ще получат поддръжка за широкоекранни дисплеи, отключена кадрова честота, подобрени отражения, динамична растителност, разнообразни опции за контрол на графичните параметри и benchmark инструмент.

Horizon Zero Dawn е една от най-впечатляващите игри за PS4, така че решението на Sony (притежава Guerrilla Games) да пусне версия и за PC ще я направи достъпна за още по-голям кръг играчи, които ще могат да й се насладят. Преди няколко седмици беше обявено и продължението на играта, което ще е достъпно за PlayStation 5.