HTC вероятно ще представи U12 Life на 30 август

HTC вероятно ще представи U12 Life на 30 август

HTC ще представи нов смартфон на 30 август, става ясно от съобщение в официалния профил на компанията в социалната мрежа Twitter. Почти сигурно става дума за модела от средния клас HTC U12 Life, за който се носят слухове от месец насам. Очакванията са той да предложи 6-инчов дисплей със съотношение 18:9 и FHD+ резолюция. Процесорът вероятно ще е Snapdragon 636, а оперативната памет ще е 4 GB.

При камерите потребителите ще получат двойна основна с резолюция 16+5 мегапиксела и 13-мегапикселова за селфита. Очаква се батерията да е с капацитет 3600 mAh, а интересното е, че устройството вероятно ще има IP67 сертификация, което не е стандарт в този ценови клас. Другата любопитна новина е, че HTC U12 Life вероятно само ще носи марката на тайванската компания, но реално ще е произведен от друга фирма.

Източник: Twitter

 • Явно има неща, които не знаем. Отделно не всичко може да е любимото ти три пъти по-евтино. Нека всеки сам решава какво да си купува. Фирми и то големи, супер големи са фалирали, възраждали, други са се появявали и нишата никога не е оставала празна ;) Естествени икономически процеси ;) И не мога да разбера защо се вълнувате върху икономическата политика на една или друга фирма ? Ако сте сериозни акционери в тях разбирам, но тук само си чешете езиците ;) Имат си ръководства и ако не стават, фалитът ще завлече и тях ;)
  Боби13
 • [Quote]Няма да се махнат, за твой ужас[/Quote] Все ми е тая за тия идиоти които продават по 800 лв. среден клас пръчка. Много отдавна съм ги отписал от списъка. Мен друго ми е интересно, защо големите компании като тръгнат по наклонената плоскост не се усещат и предприемат мерки, ами дриректно отиват на фалит. Такъв е примера с любимото ти ХТЦ, такъв е и със Сони, да не говорим за Нокия (оригинала).
  PoceH_BS
 • [Quote]HTC U12 Life вероятно само ще носи марката на тайванската компания, но реално ще е произведен от друга фирма.[/Quote] Айде почна се по познатата схема, ще гледаме поредните no name китайски телефони с лого на голяма компания. :|
  board
 • Няма да се махнат, за твой ужас ;)
  Боби13