Huawei Ascend P7 ще се появи първо в магазините на GLOBUL

Huawei Ascend P7 ще се появи първо в магазините на GLOBUL
По-малко от месец след световната си премиера в Париж, Huawei Ascend P7 беше представен и в България. Устройството е сред най-тънките 4G LTE смартфони със своята дебелина от 6,5 мм и определено е впечатляващ наследник на миналогодишния Ascend P6, който според управляващия директор на Huawei Technologies за България Руки Лиу се е продал в тираж от над 60 000 броя в страната ни. Той е и в основата на бързото повишаване на пазарния дял на компанията в България, като допринася и за подобряване на разпознаваемостта на бранда на китайската компания. Стратегията за това е свързана с представянето на отличаващи се модели като тези от Р-серията

Устройството ще се появи първо в предложенията на GLOBUL, където е достъпно на цена от 19,50 лв. на месец, или за 369,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментна програма GLOBUL Web&Talk 49.99. Без сключване на абонаментен договор смартфонът се продава за 800 лв., което е по-ниска от обявената при премиерата препоръчителна цена от 449 евро. Въпреки това по-късно Ascend P7 ще е достъпен и през други оператори, а освен това ще се продава и в големите търговски вериги. Разбира се, Huawei се надява новото устройство да подобри представянето на предшественика му.

Според Руки Лиу компанията ще предложи на нашия пазар и различни аксесоари за смартфона като калъфи, протектори и външни батерии, но освен това е подготвила и Bluetooth таг, който се свързва безжично с телефона и позволява проследяването на различни лични вещи, а освен това може да послужи като дистанционно за камерата. Тази джаджа очакваме през третото тримесечие заедно с хибридното устройство TalkBand B1, което комбинира Bluetooth слушалка и фитнес гривна.

Huawei Ascend P7 впечатлява не само с тънкия си профил, но и с изработката си. Предната и задната страна на телефона са покрити със стъкло Gorilla Glass 3, което в задната част има специален микродесен с метален ефект. Отпред посреща 5" Full HD дисплей, а за производителността се грижи четириядрен процесор собствено производство с честота 1,8 GHz. Смартфонът разполага с 2 GB RAM и 16 GB вградена памет с възможност за разширение чрез MicroSD карта. Операционната система е Android 4.4.2 KitKat с новия потребителски интерфейс Emotion UI 2.3. Основната камера е с резолюция 13МР, а предната предлага цели 8МР за по-качествени селфи снимки, които могат да бъдат дори панорамни.

Повече за телефона можете да прочетете в нашия предварителен преглед на устройството:
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=30865

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Днес го разгледах в Германос. Невероятен е.
    buttman