Huawei откри в Техномаркет зона с продукти от цялата екосистема на компанията

Huawei откри в Техномаркет зона с продукти от цялата екосистема на компанията

Ако искате да видите на едно място всички продукти, които Huawei предлага в България, вече можете да го направите в специалната зона в най-големия технологичен хипермаркет в страната – Техномаркет Mакс на бул. "Цариградско шосе" 92 в София. Там всеки може да види и изпробва смартфони (включително новия Mate 30 Pro), таблети, умни часовници, свързани кантари, аудио продукти и много оригинални аксесоари.

В зоната са изложени още предлаганите отскоро в България Wi-Fi рутери WS5200 и WS318n, както и mesh системата WS5280, чиито продажби би трябвало да започнат през идните месеци. В зоната може да се види и премиум тонколоната Huawei Sound X, която засега е налична само в Китай, но също би трябвало да се появи тук в даден момент.

Устройството е разработено с френскaта компания Devialet, която е известна със своите тонколони и усилватели от висок клас и обещава високо качество на звука. Присъствието му в новото пространство демонстрира идеята зад него, в което ще се появят и други продукти на компанията, които тепърва ще навлизат в България. Според Huawei откриването на демо зоната в Техномаркет Mакс е началото на предстоящите анонси за година.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • То нали София е само България.
    Vince Beneff
  • Много добра идея. Браво (。♡‿♡。)
    Kuzmanow