Huawei P8 вече в магазините на VIVACOM и Telenor

Huawei P8 вече в магазините на VIVACOM и Telenor

В края на тази седмица в българските магазини вече може да бъде открит последния флагман на Huawei, който беше представен преди броени седмици. Става дума за модела P8, който е с дебелина на монолитния алуминиев корпус едва 6.4 мм, но предлага осемядрен 64-битов чипсет Kirin 930, 5.2“ full HD IPS дисплей и 13MP основна камера с оптична стабилизация, допълнителен процесор за обработка на изображенията и разширени креативни възможности за получаване на впечатляващи кадри.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Има и опция за запис на видео с различни телефони от няколко ъгъла и след това комбинирането му в един клип. За любителите на селфи снимките има 8MP предна камера. Поддържа се и работата с 2 4G SIM карти. Huawei P8 е наличен на нашия пазар в два цвята – златист и сив. Може да бъде открит в магазините на VIVACOM и Telenor в различни комбинации с тарифни планове. Ако не желаете да се обвързвате с план, цената при свободна продажба във VIVACOM е 950 лв (828 лв с карта VIVAClub), а в Telenor – 1100 лв.

 • Ще се сетиш ти. :D Мен ме е яд,че дадох 500лв за телефон от Техномаркет(S 4 mini) и то не за нов модел,ама както и да е...
  misho1234
 • Всяка година давам по 2000лв за Айфон- никога повече. Нов телефон макс 1000лв повече от това не давам, и не става въпрос за финансова гледна точка, а чисто и просто загуба на пари, пари в коша.
  Holon
 • То ако става дума според мен, дори топ моделите с Андроид трябва да са максимум 600лв (заради големия избор). И реално погледнато дори Самсунг С6 стува около $200 да се изработи. Но на никой не му пука, гледат да измуфтят колкото може повече. Те и в Сащ не са толкова по-евтини в кеш от тука, но тука си е чист обир направо.
  sladyrko
 • Повече от 500лв не струва, лично мнение. Щом е китаец за телефон 500лв. Фаблет качествен макс 650лв. Тия цени от 900лв да си ги купуват те.
  Holon
 • И аз не ги разбирам тея цени. Разликата не е никак малка. Дано да се усетят и да го намалят, изглежда много добро телефончето.
  sladyrko
 • "Докато има балъци ще има и тарикати". Това е България за съжаление. Чудно ми е само защо във Виваком с договор е само около 120лв по-евтин, след като най-вероятно две такси на плана ще правят тази отстъпка, ако не я и надвишават? Т.е. само 22 месеца Виваком ще работи на доста, доста добра печалба от абоната. Дали ще се намери балък с толкова пари в джоба
  velnsl