Huawei подготвя подобрена технология за бързо зареждане

Huawei подготвя подобрена технология за бързо зареждане

По данни на лийкъра Digital Chat Station, Huawei работи върху технология за бързо зареждане с мощност до 90 вата. В момента най-голямата мощност поддържана от смартфони на компанията е до 66 вата.

Възможно е да видим новата технология още със серията Huawei P50, но засега няма потвърждение за това. Има вероятност моделите в линията с чипсет Snapdragon 888 да се зареждат при 66 вата, а вариантите с Kirin 9000 да достигат и до 90 вата.

Според слуховете тази година компанията няма да анонсира нови модели в серия Mate, което означава, че по-бързото зареждане може да се появи именно в линия P. Очакванията са, че премиерата на серията ще е на 29 юли, но няма официално потвърждение за това.

Припомняме, че наскоро Huawei получи сертификация за зарядно с мощност до 135 вата.

Източник: Weibo

 • хахахахаха
  [size=4][url=https://b4y5.polezni-stranici.info]градски велосипеди[/url],[url=https://rsp5.polezni-stranici.info]дамски дънки[/url],[url=https://izv5.polezni-stranici.info]Почистване на мазета[/url],[url=https://primazon.net/product-category/%D0%B2%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B5/]въжета за скачане[/url][/size]
  pllb
 • Стрики... "Xiaomi осъдиха потребител за злонамерена критика към Xiaomi Mi 10 Ultra. Съдът постанови потребителят да се извини публично на компанията и да заплати глоба от 4 600 долара."... ти си следващият :twisted:
  AVKansazov
 • пс: аз рядко посещавам коментар секциите тук и ми е направило впечатление, смятай за какво иде реч.
  tixooo
 • Е, и? Все едно Москвич подобрил някаква технология... strikercho преди 5 часа брат ... вземи се успокой малко, няма коментар секция в която да не те хуля поне 3ма за неадекватните ти коментари. Вземи малко се огледай и се питай "що така всички ме хулят" може ли ... да са прави пък гаси му ?
  tixooo
 • браво на тях, звучи добре
  [size=4][url=https://zaz6.polezni-stranici.info]нощници[/url],[url=https://jandjco.com/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F%20Color%20Stable]фолио за затъмняване на стъкла[/url],[url=https://msr7.polezni-stranici.info]Full Moon rituals[/url],[url=https://zaz7.polezni-stranici.info]бикини[/url][/size]
  pllb
 • Москвич само в твоята болна глава :) :) :)
  Боби13
 • Е, и? Все едно Москвич подобрил някаква технология...
  strikercho