Huawei с нова кампания за удължаване на гаранцията

Huawei с нова кампания за удължаване на гаранцията

Българското подразделение на Huawei обяви, че за да обслужва по-добре своите клиенти удължава гаранционния срок за всички продукти на компанията, чиято първоначална гаранция изтича в периода 28 ноември - 28 февруари. За всички тях гаранцията се удължава до 1 март 2021 г. Компанията посочва, че информация за гаранцията на вашето устройство може да получите от приложението за поддръжка (Сервиз -> Бързо обслужване -> Предимства) или в интернет.

Припомняме, че собствениците на устройства Huawei, независимо дали са още в гаранция или са обект на извънгаранционно обслужване, могат да се възползват и от услугата „От врата до врата“ на Центъра за обслужване на клиенти на Huawei. Тя включва безплатна за куриерска услуга към сервиза и обратно към собственика на устройството, която може да се заяви на номер 0800 18818 всеки делничен ден от 9 до 18 ч.

Безплатната двупосочна куриерска услуга за гаранционни и извънгаранционни смартфони, таблети, лаптопи и смарт часовници покрива цялата територия на България. Центърът за обслужване на клиенти в София на ул. „Леге“ 6 остава отворен при спазване на всички епидемиологични мерки.