Huawei ще плати за стария ви телефон, ако купите модел от серията P40

Huawei ще плати за стария ви телефон, ако купите модел от серията P40

Huawei обяви старта на нова Тrade In кампания, която предоставя на потребителите на серията P40 възможност срещу заплащане да върнат за рециклиране старото си устройство. Предложението е активно до 21 юни и е достъпно за всички потребители, закупили P40 Pro, P40 Lite или P40 Lite E от 6 април насам, когато стартираха продажбите в България.

След като закупите смартфон от серията P40, трябва да регистрирате серийния му номер на този адрес, за да получите специален промо код. После тук въвеждате описание на старото си устройство независимо от неговата марка, модел и състояние, което ще осигури предварителна оценка на сумата, която бихте получили за него.

След това заявявате куриер за сметка на Huawei, който да вземе стария телефон от вас и да го предаде за финална оценка според състоянието му. Когато разберете каква е оценката, можете да я приемете и сумата ще ви бъде преведена по банков път или да я откажете и устройството ще ви бъде върнато безплатно с куриер.

„Много хора просто забравят старите си телефони по чекмеджетата и никога повече не ги използват. Те съдържат електронни отпадъци, включително батерии, и изхвърлянето им на неоторизирани места нанася вреди на природата“, коментира Христо Стойчев, Сервизен мениджър за Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Повече информация и пълни условия на кампанията има тук или на безплатния телефон за обслужване на клиенти 0800 18818.

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция

  • За P20 Pro перфектен колко ще дадат? Някой пробвал ли е?
    Scorpyto
  • 300 левчета за моя мейт. :D Мееерси. Отива резерва.
    Вито
  • Ако беше обратно- 1во получавам оценка, а после купувам у-во, вероятно щях да се възползвам. Така предложено клони към измама...
    npu3paka