Huawei Y7 Prime e достъпен смартфон с визия и функции на флагман

Huawei Y7 Prime e достъпен смартфон с визия и функции на флагман

Издръжливата  батерия и двойната камера са екстри, с които дори някои телефони от високия клас не разполагат. Huawei Y7 Prime обаче напълно променя разпределението на силите в това отношение. Той е повече от достъпен ценово модел с FullView дисплей, двойна камера с боке ефект, батерия с висок капацитет и привлекателен дизайн. Вече всеки има възможност да разполага с телефон, оборудван с най-новите мобилни технологии.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Модерният FullView дисплей
Дисплеят играе ключова роля при всеки смартфон. Точно затова големите дисплеи с почти невидими рамки са толкова актуални в момента. Благодарение на последните нововъведения вече е възможно да се произведе устройство с по-голям размер на дисплея в същия общ размер на телефона, без това да налага компромиси с останалия хардуер. Доскоро това се случваше единствено при по-скъпите телефони, но Huawei е един от първите производители, които използват FullView Display технологията в своите телефони от достъпната серия Y. 

Тазгодишният модел Y7 Prime предлага висококачествен 5.99-инчов дисплей, който е много удобен за гледане на филми и сърфиране в интернет. Размерът на дисплея позволява показването на повече детайли, поради което е много удобен за хората, които обичат да гледат любимите си сериали, докато са в движение. Дисплеят е конструиран с IPS технология, а резолюцията му с 1440 х 720 пиксела прави картината ярка и детайлна. Дори дребните шрифтове са лесни за четене и по-малко натоварващи зрението, а гледането на снимки е истинско удоволствие.

Двойна камера с артистично боке
Huawei Y7 Prime притежава двойна основна камера, чиито лещи могат да измерват дълбочината на фона, а благодарение на новаторския софтуер потребителите могат изкуствено да „замъгляват“ своите снимки – технология, доскоро достъпна единствено при SLR камерите. Обектите на преден план ще бъдат ярки и детайлни, а тези на заден план ще могат да бъдат елегантно замъглени чрез боке ефекта, върху който потребителят ще има пълен контрол благодарение на специалната опция за неговото регулиране.

Камерата улавя чудесно и най-дребните детайли благодарение на своя 13-мегапикселов сензор. Предната камера предлага резолюция 8 мегапиксела и осигурява достъп до най-новите технологии в областта на добавената реалност - например прибавяне на всевъзможни маски и гримове към портретните фотографии. Заедно с това предната камера може да разпознава лица и да ги отделя от останалата част от снимката, като това дава възможност за прибавяне на различен фон.

Процесор, който не ви кара да чакате
Никой не обича да чака. Всичко, което бихте искали да ползвате във вашия смартфон, би трябвало да е налично за части от секундата. С Huawei Y7 Prime няма да имате проблеми в това отношение – 8-ядреният чипсет Snapdragon 430 гарантира висока производителност дори при използване на игри и приложения с високи изисквания.

Y7 Prime разполага не само с ефективни и енергоспестяващи компоненти, но и с батерия с капацитет от 3000 mAh. Новият модел на Huawei може да бъде използван интензивно през целия ден, а батерията му позволява до 13 часа гледане на видео. Киноманите могат да бъдат спокойни – Y7 Prime може да издържи дълго пътуване или истински филмов маратон, без да има нужда от зареждане. Дори на хората, за които използването на телефон е непрестанна дейност, няма да се налага да носят зарядно устройство със себе си.

Комфорт и сигурност
Huawei Y7 Prime е оборудван с удобен скенер за пръстов отпечатък, но това не е единственият начин телефонът да бъде отключен. Другата опция е лицево сканиране – необходимо е просто да погледнете към телефона си и той ще се отключи за части от секундата. Определено модерна опция, която ще се хареса на младите потребители.

3 слота за карти
Друга опция, която прави Y7 Prime още по-удобен, е възможността за едновременното използване на два номера едновременно и допълнителна карта с памет. Повечето смартфони имат т.нар. хибридна опция за две SIM карти, при която обаче потребителят трябва да се раздели с допълнителната памет. В случая този проблем не съществува – Huawei Y7 Prime разполага с три самостоятелни слота, което прави възможно едновременното използване на две SIM и една microSD карта. По този начин потребителят няма нужда да се лишава от нещо за сметка на друго.

Кристално чист звук и разумна инвестиция
Добрите озвучителни системи са много важни за младите хора, които искат непрестанно да се наслаждават на своята любима музика. Това е още един аспект, в който Y серията на Huawei внася осезаеми подобрения. Той е и една от причините телефоните от тази серия да са много популярни сред младите и подрастващите. Това от друга страна помага и на техните родители, които срещат много по-малко затруднения в избирането на телефон, който техните деца биха харесали.