Играта Dead Trigger вече е безплатна заради пиратстването на приложения за Android

Играта Dead Trigger вече е безплатна заради пиратстването на приложения за Android
Компанията Madfinger Games, която познаваме с впечатляващи мобилни игри като Samsura II Vengeance, обяви в блога си, че заради огромната степен на пиратстване на приложения за Android прави последната си игра безплатна. Става дума за Dead Trigger, която доскоро се предлагаше на цена 1 долар. Madfinger Games пише, че въпреки символичната цена пиратстването е било с огромни размери. Сега приложението е напълно безплатно и дори не показва реклами, както правят други заглавия. Все пак осигурява възможност за закупуване на допълнителни предмети и пари за използване в играта. Разбира се, новината не се посрещна добре от потребителите, които преди дни са платили долар за приложението.

Можете да изтеглите приложението от тук:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger

 • Ето за това за Андроид никога няма да има кадърно направени приложения. Само безплатни некадърно направени и бъкани с реклами ..
  Nistel
 • Не работят на загуба, защото играта я има и в AppStore, който всъщност е основната платформа за печелене на пари от мобилни приложения, особено игри. Възможно е следващата им игра да е само за iOS, а и то е видно, че работят първо за нея и после ако има време доработват за Андроид и масата телефони с него, фрагментацията която съществува и т.н. (пример Asphalt 7 Heat и много други) Изобщо AppStore е големия коз на Apple, който трябва да бъде преборен от конкуренцията, ако последната иска да се възкачи на трона на мобилните ОС-и.
  osama11
 • [Quote]Показва колко са смотани потребителите. Имат телефони за 1000лв, обаче се стискат да дадат 1-2-3$ за нещо, което им харесва.[/Quote] Вярно! :)
  asenna5
 • В този случай не си прав. Цена от $1 е престъпление да се заобикаля за игра от такъв клас.
  Sage
 • Показва колко са смотани потребителите. Имат телефони за 1000лв, обаче се стискат да дадат 1-2-3$ за нещо, което им харесва.
  strk
 • Можело, значи - а някои още вярват на приказките, че пиратството "ограбва" и взима хляба на разработчиците. Трябва ли да повярваме, че сега ще работят на загуба?(whistle)
  mkpetrov