Името iPhone 5 се появи в сайта на Apple

Името iPhone 5 се появи в сайта на Apple
Досега нямахме официално потвърждение на името на следващия iPhone, но на такова не се и надявахме, като знаем колко сериозни са мерките, които Apple взема по отношение на сигурността. Те обаче явно са станали по-либерални напоследък, тъй като именно сайтът на компанията ни осигури информация как ще се казва устройството. При търсене в сайта се показват все още неактивни връзки, сочещи към съобщението за пресата, в заглавието на което присъства името iPhone 5. Досега се смяташе, че Apple ще последва примера на последното поколение на iPad и просто ще нарече смартфона "новия iPhone". Друго търсене показва, че устройството ще има LTE възможности.

В допълнение от сайта 9to5Mac, които първи откриха тази грешка на Apple, са забелязали и връзки към съобщения за представянето на нови версии на iPod touch и iPod nano. Повече информация засега няма, но поне досегашните слухове вече са потвърдени. До премиерата на устройствата остават броени часове - събитието на Apple започва в 20:00 часа. Очаквайте по-късно всички подробности за новите джаджи на американците.

http://9to5mac.com/2012/09/12/whoops-iphone-5-name-seems-to-be-confirmed-by-apple-coms-search-engine/

 • Така е като пиша без да съм запознат но това госодин Шилер на представянето на тела извинявам се сори иначе oppo finder е 6.8
  GSMaster
 • Така е колега :D
  tcvetko
 • Но не достатъчно, за да си режа пържолите!
  fintaraBG
 • Глупости, Мото разр е 7,1 този е 7,6 а имаше и един китайски дори по тънък
  tcvetko