Информация за Acer Iconia W3 с 8" екран и Windows 8

Информация за Acer Iconia W3 с 8
Вече се заговори, че ще видим Windows 8 и в устройства с по-малък диагонал на екрана, които ще се борят на пазара с популярните малки таблети с Android и iOS. Очакваме това да стане с Windows 8.1 (Blue), но производителите на хардуер вече подготвят такива устройства, които да представят официално по-късно през годината.

В подкрепа на това от френския сайт Minimachines идват снимка и информация за такъв малък таблет, който ще е дело на Acer. Устройството се нарича Iconia W3 и на практика представлява 8" таблет с Windows 8. По отношение на техническите характеристики ни очакват процесор Atom Z2760 с честота 1,8GHz, 2GB RAM, две камери и слот за microSD карта.

Ако трябва да вярваме на снимките, устройството ще може да бъде комбинирано с допълнителни аксесоари като клавиатура с допълнителна батерия или предпазен калъф, който може да се ползва като поставка. Най-важното все пак е съвместимостта със стандартната версия на Windows 8, която гарантира достъп до стотици хиляди приложения.

http://www.minimachines.net/a-la-une/exclu-acer-iconia-w3-une-tablette-8-windows-8-pour-la-rentree-6732

  • Защото samsung note 8 е с андроид и не се продава добре. А отделно при андроид таблетите конкуренцията е доста по-голяма и за acer ще е доста по-трудно да се наложат.
    makeno