Интерфейсът Emotion UI за Android на Huawei вече е достъпен в Китай

Интерфейсът Emotion UI за Android на Huawei вече е достъпен в Китай
Както обещаха в края на май, Huawei представиха тяхното виждане за интерфейс за Android - Emotion UI. Официалният сайт на приложението за жалост е на китайски, но ние ще ви разкажем какво знаем за него до момента. Emotion UI ще работи с устройства с Android 4.0 или по-нова версия на платформата. От портфолиото на тайванската компания това са моделите Huawei Honor, Huawei Ascend P1 и Huawei Ascend P1E. Очакваме Ascend D Quad също да използва Emotion UI, когато компанията го пусне в продажба.

Всъщност засега интерфейсът е предназначен само за китайски потребители, което обяснява и защо сайтът е на този език. Приложението разполага с гласов асистент, основни екран и анимации, които потребителите могат да променят сами, достъп до облачните услуги на Huawei и други трикове, които би трябвало да улеснят живота на потребителите. Ако все пак сте любопитни, можете да изтеглите приложението и да го пробвате сами, макар че за момента връзките за изтегляне, изглежда, не работят.

http://www.emui.com/intro.html

  • Ами не, в андроид от край време можеш да си редиш уиджетите кеф ти на плочки, кеф ти на паркет, кеф ти на каквото искаш...
    KOBRETI