iOS 6 ще предлага походова навигация в България

iOS 6 ще предлага походова навигация в България
Новите възможности на iOS 6, които така умело представя Apple, определено звучат изкушаващо, но в повечето случаи се оказва, че пълната им функционалност е достъпна само за потребителите на Щатите и други избрани страни. Затова и потребителите от малка страна като България често оставаме разочаровани, че едно или друго не работи както сме очаквали. В очакване на iOS 6, която ще е достъпна за изтегляне на 19 септември, Apple публикува списък, който дава информация в кои страни ще бъдат достъпни различните възможности на платформата.

От списъка става ясно, че в България ще бъдат достъпни стандартни карти, показването на сателитни изображения, осигуряването на насоки за придвижване (подобно на Google Maps) и дори навигацията с походови указания, която в iOS 6 е безплатна. В страната ни е достъпна още опцията за закупуване от iTunes Store на музика и филми, в допълнение на възможността за покупка на игри и приложения. За жалост Siri отново няма да работи с пълен капацитет, а освен това не се поддържа интеграцията на услугата с Facebook и Twitter.

http://www.apple.com/ios/feature-availability/

 • Садомазомазухистите не са свършили:D:D:D
  Beчния
 • Добре де...Как да даде човек 1320 лв.за телефон с орязани функции?И не разбирам кое му е революционното на този телефон.(no)
  lokomotivgt
 • И както обикновено, няма да подържа български език.
  Beчния
 • Turn by turn навигацията ще е достъпна само за iphone 4s и iphone 5 поне така пише в сайта на Apple
  balinovbobi
 • Някой знае ли дали навигацията ще е достъпна за iphone 4 или не е, защото имаше такива коментари, че Turn-by-turn навигацията, няма да е налична за 4-ката? Благодаря
  pepi_iv
 • Да бе. ще купувам музика - ай сиктир(no)
  tnt_kz