iPhone 12 Pro срещу JerryRigEverything. Кой печели?

iPhone 12 Pro срещу JerryRigEverything. Кой печели?

Продажбите на iPhone 12 Pro започнаха преди броени дни и беше въпрос на време устройството да се появи и в ръцете на Зак от канала JerryRigEverything, който да го подложи на своите обичайни тестове на издръжливостта. Интересно е да видим как се справя предпазното стъкло на дисплея, което включва керамика за повишена устойчивост при изпускане.

Препоръчани оферти

Специалният му състав обаче не го прави по-малко склонно към надраскване и както е видно от тестовете то започва да се драска при 6 по скалата на Моос - това е характерно за стъклото. Стоманената рамка се оказва доста устойчива на надраскване, но както може да се предположи, при надраскване остават следи - те обаче ще са по-малко видими при вариантите със светла рамка.

Дисплеят се справя впечатляващо и с нагряването със запалка, като дори и след 30 секунди не се появяват повредени пиксели - при повечето телефони с OLED дисплеи пикселите побеляват и не се възстановяват. Зак предполага, че това може да се дължи на керамиката в стъклото. Новият дизайн на страничната рамка, която е наравно с двата стъклени панела, прави устройството изключително здраво и то издържа без проблеми на теста за огъване.

  • Как да ти каже, като казват, че единствено издържа повече на удар, не на надраскване.
    Въпреки, че спрямо това което видях в клипа го драскаше повече от други телефони и определено имаше по-малко следи след това при 6-то ниво..
    Интересно.
    radko89
  • Не казват по здраво ли е от горилата?
    Fenche1