iPhone 6 с 5,5" дисплей може да се окаже по-голям от Galaxy Note 3

iPhone 6 с 5,5
Вече видяхме снимки на немалко варианти, прототипи и каквото още се сетите на следващите модели iPhone, но до премиерата на телефона не очакваме подобни устройства да спрат да се появяват. Поредната серия снимки отново е на прототипи, но този път те изглеждат малко по-истински. Интересното е, че те са по-детайлни и можем да забележим някои особености, които очакваме от новите телефони на Apple.

На първо място, бутонът за включване и изключване на телефона е разположен вече отстрани вместо отгоре, което е съвсем логично решение, предвид това, че при новите размери едва ли ще е лесно да бъде достигнат от горната страна, ако държите телефона с една ръка. И докато дискусията за големината на дисплея продължава, от снимките на прототипите ясно се вижда, че физическите размери на телефона може да се окажат доста повече от размера на дисплея.

Причината за това са двете ленти на панела, които са разположени отгоре и отдолу на дисплея на телефона и изглеждат малко по-големи. По тази причина обаче физическите размери на модела с 5,5" дисплей може да се окажат по-големи от тези на Galaxy Note 3.

<iframe width="580" height="326" src="//www.youtube.com/embed/jJla9d291z0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • [Quote]собственици на едни от най големите фирми в Бг и ще видиш на бара куп от около 30-40 аифона и най много 2-3 самсунга глупак[/Quote] Че нали и ние това казваме ипхоне е телефоне на комплексарите и на умствено ограничените хора. Само си представям 30 човека изкарали ипхоните и само се тагват (woo) Виж ако ти трябва истински смартфон трябва Самсунг, Сони, LG, HTC. Даже и Нокиа е по-добре (yes)
    Scorpinox10
  • [Quote]Ти си някакъв глупак не бях чел по голяма глупост ако искаш да видиш хората които познавам с айфони ела в Пловдив в тотал спорт всяка сутрин съм там към 9 ще видиш хора които са собственици на едни от най големите фирми в Бг и ще видиш на бара куп от около 30-40 аифона и най много 2-3 самсунга глупак[/Quote] Разбирам терзанието ти... Толкова иФони на едно място, а за тебб няма и не можеш да си купиш. Отиди при чичковците с паричките и поне половината от тях ще ти купят иФонче срещу редовен секс, ако не си много грозен :D Опс, ти вече си продал няколко иФона, явно си ми изпреварил съвета :D
    KOBRETI
  • Ти си някакъв глупак не бях чел по голяма глупост ако искаш да видиш хората които познавам с айфони ела в Пловдив в тотал спорт всяка сутрин съм там към 9 ще видиш хора които са собственици на едни от най големите фирми в Бг и ще видиш на бара куп от около 30-40 аифона и най много 2-3 самсунга глупак
    Prasko1
  • Тук няма пред кого да се доказваш! Просто няма.:D Аз ти вярвам, защото познавам хора като теб. Имам един клиент, фен на Епъл. Той има пет айпада, като единия му е в кенефа, докато сере си прекарва времето пълноценно.:D Един стар айпад го ползва, като дъска за рязане.:D В склада му има чат-пат макбуци (чисто нови), за които даже не знае че са там!;):D Така че съм склонен да ти повярвам.:)
    Ванката
  • Нямам нито желанието, нито намерението да се доказвам в правотата на думите си. Навремето, когато е трябвало да се доказвам, съм го направил. Има една индийска поговорка \"Когато не могат да достигнат нивото ти,хората започват да те плюят!\" На мен не ми трябва да гледам брошури. Отивам в магазина и си купувам каквото ми хареса без да съм предубеден и не съм от хората, които си стискат парите за себе си и трупат състояние. Тези пари съм ги спечелил с труд и ги давам за чуждия труд. Така се поддържа икономика и пазарен растеж.
    Stanislaw
  • Май пичът всички тези топмодели ги е виждал само на картинка и шкафът е пълен с рекламни брошури на топмоделите :D
    Воден-дух
  • Е, аз съм навит на петичката, 5S нека е за теб :-)
    Воден-дух
  • От всичките култови мнения по-горе, най ме грабна тоя пич със шкафа с топмодели у тях. Два месеца ги ползва и отиват в шкафа :) Човече, като те разочароват, защо не ги продадеш, докато все още можеш да им вземеш прилични пари, ами ги буташ в музея :)
    David_Jr
  • Моля на опашката не се предреждай. Аз бях пръв, ама едва ли ще ни огрее;)
    geleto_
  • Може ли да ми подариш на мен един от тези излишни айфони?
    Воден-дух
  • Готово. Разбрахме се. И едните, и другите имат плюсове и минуси. Нормално е. На мен като на обикновен човечец /не съм голям разбирач/ ми харесват както казах и двете оп. системи. Сега пък се сещам за проблем с моя iPad mini. Изхвърля ме непрекъснато от Google Earth. Много е дразнещо. Някой да помогне с решение на този проблем?
    jeff1980
  • Вчера карах картинг в Благоевград. Едно от момчетата, което работи там, беше с иФон. Докато си седяхме на столовете и пиехме бира след състеанието, той си го изпусна - от нивото, на което го държеше седнал - няма и 50 см от земята. Телефонът беше с някакъв страничен протектор гумиран. Като падна, екранът му се счупи, а телефонът цъфна все едно съм го ударил по ръба с чук... Моят \"пластмасов боклук\" от такова разстояние мога да го хвърлям цял ден и нищо няма да му стане... Падал е и от много по-високо... ОК, за да съм честен, той каза, че е доволен от телефона, и ще си смени екрана...
    KOBRETI
  • \"Абсолютно всички реални хора, които познавам и имат иФони, се оплакват от тях - забиват, не могат да направят нещо, не се връзват към ВиФито, чупят се лесно и т.н\" Първо мислех да не отговарям на това безумно мнение, защото е под достойнството ми. После като се замислих реших, че щом съм в този форум така или иначе нямам такова. Или не познаваш никой с такъв телефон, или си измисляш. Вече прекалявате, спрете се малко с глупостите. Ако беше вярно щях да се съглася, но не е. Говоря от опит на човек, който ползва и двете оп. системи.
    jeff1980
  • Милиони хора ги е спрял факта че цената е доста по висока спрямо конкуренцията,не отмятайте с лека ръка този факт;)Изобщо не е печелившо да правиш малко бройки на космическа цена,тук играе оборота така и така ще бъде.
    fox_vt
  • IPS_IPS, аз не се хваля с телефоните, които съм събрал. Това само е показателно, колко много боклуци се продават на пазара и колко много пълним гушите на тези производители за скъпите им играчки. Това, че 5 и 5S, а те наистина лагват и забиват, стоят в шкафа да не те заблуди, в него има още и топ модели на Samsung, Sony, LG, Motorola, както и телефони от среден и нисък клас. Сега съм с Lumia 925 и не се и съмнявам, че след време и тя ще отиде в шкафа откъдето няма да излезе. Чакам да излезе Lumia 930. За мен това е най-прекия конкурент с WP на всички останали марки в високия клас. Ако не ми оправдае очакванията и той заминава в шкафа. Ще търся нещо, което няма да ме ядосва и да ме дразни с функционалността си или ще купувам през 2 месеца нов телефон докато не направят нещо което да работи. Защо тези смартфони не ги правят като едновремешните телефони с копчета - здрави и функционални? Истината е, че ако ги правеха такива нямаше да имат печалба. Хората щяха да ги сменят на 10 години, а не както сега всяка година, че и по често в моя случай. Не си мислете, че хейтвам Apple и техните продукти, хейтвам всички продукти, имал съм вземане-дване с всички марки почти. Даже и сега имам забележки към 925, но на фона на останалите ОС, WP е най-младата и може да си позволи голяма критика, но за останалите производители това е невъзможно.
    Stanislaw
  • \"KOBRETI\" ако кажеш, че iphone лагва и забива, не знам какво трябва да кажем за андроид. Освен потребителя \"Stanislaw\", който според думите му си е направил музей на смартфоните у тях, колкото и комично да звучи ние вярваме че е така.. повечето хора плюят iphone без да са го притежавали или да са имали някой доста стар телефон. До като хората които не харесват андроид вече са се опарили от тази OS. ;)
    IPS_IPS
  • Ако решиш да ми подариш един на мен. Няма да откажа;)
    geleto_
  • Моя айфон 5 стои вече в шкафа, защото се появи странен проблем. От напълно заредена батерия пада изведнъж, от няколко проведени разговора и проверка на мейл. Майка имаше същия проблем, но и го смениха с друг, тоест този другия е в мен. Иначе, като изработка е много стилен. Бързо работи, лагове не съм забелязал, докато на айпада ми, лага е вече нещо нормално.:) Като цяло е супер удобен... за носене!:) Сравнен обаче с Ноут 2, си е детска играчка, която можеш да извадиш от пакет на Чио чипс.:D
    Ванката
  • Абсолютно всички реални хора, които познавам и имат иФони, се оплакват от тях - забиват, не могат да направят нещо, не се връзват към ВиФито, чупят се лесно и т.н... Бре, как пък всички иФенове тук имат перфектни бройки... :D Май иФеновете само са чували, че има такъв телефон (наблягам - телефон, а не смартфон!), който бил скъп, но понеже не могат да си го позволят, си изкарват комплексите на другите. Има и друг вариант - да са спестявали от закуски 3 години и да са си го купили, да са разбрали, че са се прецакали, и сега да го хвалят, за да се прецакат и други :D Аз много пъти попитах в последните месеци, но отговор така и не получих - нали досега перфектният размер беше 4 инча? Нали по-голям телефон беше лопата, неудобен за носене, непрактичен, невъзможен за ползване с една ръка, което било много важно... И сега какво правим??? Поне един иФен да си напрегне мозъчните гънки, ако ги има, и да ми даде смислен отговор? Или някой да си признае, че е грешал?
    KOBRETI
  • Нали са много хубави Лайфоните ве Прашко1 що чакаш нещо ново ? Аааа, купи си Айфон 5 или 5S ...ама нали са пълни боклуци затова чакате нещо друго. Ама 6 ще е най-големия айшит създаван някога (woo)
    Scorpinox10