IT продуктите на LG ще се сервизират от "Стемо"

Сервизните центрове на компанията ще обслужват гаранционно и следгаранционно продуктите на още една водеща световна марка. "Стемо" ООД и LG Electronics подписаха договор, според който сервизната организация на компанията получи официална оторизация за обслужване на IT продуктите на LG Electronics.

Световният производител на потребителска електроника вече може да разчита на сервизните услуги на "Стемо" за следните продуктови групи: LCD монитори, оптични устройства, външни HDD, клавиатури, мишки и USB памети.

Високото качество на предлаганите услуги, националното покритие, мотивираният и професионален екип са причината все повече IT вендори да избират "Стемо" за свой партньор в сервизното обслужване. Наскоро компанията стана оторизиран сервиз на BenQ, a сервизът на серията преносими компютри HP Pavilion се предоставя ексклузивно от "Стемо".

Успешните партньорства на "Стемо" с водещи IT вендори като HP, Cisco, Fujitsu Siemens Computers, Microsoft, Xerox и Canon утвърдиха компанията като надежден партньор, на който все повече фирми доверяват сервизното си обслужване.