Изображение показва как може да изглежда OnePlus 9

Изображение показва как може да изглежда OnePlus 9

Тази година OnePlus промени политиката си и вече предлага смартфони от среден и нисък клас, които влизат в новата серия Nord. Разбира се, фокус на компанията остават флагманите, като следващото поколение в това отношение би трябвало да е OnePlus 9.

Препоръчани оферти

Макар да има още месеци до премиерата на новата серия, 91mobiles са се сдобили с компютърно генерирано изображение на OnePlus 9. От него виждаме ключовите черти на дизайна на устройството. Сред тях са отвор в екрана за селфи камерата и правоъгълна секция на гърба с тройна основна камера.

Според източниците на изданието OnePlus 9 ще има по-голям дисплей от OnePlus 8T и ще е с плосък панел. Той изглежда ще поддържа честота на опресняване до 120 херца. Доста вероятно е серията да включва два модела OnePlus 9 (LE2110, LE2117 и LE2119) и OnePlus 9 Pro (LE2120 и LE2127).

Очаква се устройствата да бъдат представени към средата на март и да използват чипсет Snapdragon 875. Сред другите възможни параметри са още бързо зареждане при 65W и Android 11 с OxygenOS.

Източник: 91mobiles