Изображение показва как може да изглежда Poco M3

Изображение показва как може да изглежда Poco M3

Най-новият телефон с марката Poco, Poco M3, ще бъде представен на 24 ноември, като на този етап липсват официални данни за модела. Междувременно обаче 91mobiles споделят негово изображение, а благодарение на това получаваме доста добра представа как ще изглежда той.

Смартфонът разполага с капковиден прорез в екрана и интересен дизайн на задната част на корпуса. Тройната камера е в правоъгълна секция, която обаче е в по-обширна зона в черен цвят и изглежда със стъклено покритие.

Хардуерните бутони са разположени отдясно на конструкцията, а в този за включване е вграден четец на отпечатъци. Изображението показва телефона в жълт, син и черен цвят.

Сред очакваните параметри на модела са дисплей с диагонал 6.53 инча, резолюция Full HD+, чипсет Snapdragon 662 и 4GB RAM. Устройството може да използва батерия с капацитет 6000 mAh и технология за бързо зареждане при 18W.

Основната камера най-вероятно ще включва 48MP сензор. Слуховете сочат, че моделът ще представлява вариант на предстоящия Redmi Note 10 4G за пазарите извън Китай.

Източник: 91mobiles